LSD therapie met een legaal analogon

LSD is het meest krachtige psychedelicum op aarde en kan een stevige trip veroorzaken. LSD is echter illegaal maar we kunnen wel gebruik maken van een legaal alternatief, genaamd het LSD analogon. Dit analogon wordt na inname pas omgezet naar LSD en werkt daarna hetzelfde als reguliere LSD. LSD therapie wordt minder vaak gedaan dan psilocybine therapie omdat de effecten langduriger zijn. Een eerste psychedelische sessie met psilocybine is dan een goede test of de psychedelische sessies goed uitwerken. Tijdens de LSD sessies worden de patiënten meestal aangemoedigd om hun gedachten en gevoelens te verkennen en te verwerken door het zijn vrije loop te laten gaan. LSD sessies worden doorgaans gebruikt voor de volgende situaties:

 1. Angststoornissen: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van angststoornissen, zoals sociale angststoornis en obsessieve-compulsieve stoornis. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het verbeteren van de communicatie en verbinding met anderen.
 2. Depressie: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van depressie, vooral in combinatie met psychotherapie. Het kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van depressieve symptomen.
 3. Clusterhoofdpijn: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van clusterhoofdpijn, een zeldzame aandoening die intense hoofdpijn veroorzaakt. In sommige gevallen kan LSD effectief zijn bij het verminderen van de frequentie en intensiteit van clusterhoofdpijn.
 4. Creativiteit: LSD therapie kan worden gebruikt om creativiteit te bevorderen en blokkades op te heffen die de creatieve expressie in de weg staan. Sommige kunstenaars en schrijvers hebben LSD gebruikt om hun creativiteit te verbeteren.

Een LSD sessie duurt lang

LSD therapie kost je zeker een dag aan tijd. De begeleidde trip duurt tussen de 6-10 uur en zelfs daarna zijn de effecten nog mild te voelen. Uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon en we zorgen er altijd voor dat u de benodigde aandacht krijgt.

Tijdsduur LSD trip

LSD therapie is niet voor iedereen

Wij helpen u graag als u de pluspunten van LSD wilt gebruiken tijdens therapie. Er zijn echter wel een aantal contra-indicaties bij LSD. Wij kunnen geen LSD sessie met u doen indien u:

 • Lithium medicatie inneemt
 • Tramadol inneemt
 • MAO remmers, SSRI, antidepressiva of antipsychotica inneemt
 • Een verhoogde kans op psychose heeft
 • Gevoelig bent voor paranoia
 • Gevoelig bent voor argwaan
 • Last heeft van hoge bloeddruk of hartklachten
 • Jonger bent dan 23 jaar
 • Zwanger bent
 • Een (middel)zware vorm van PTSS heeft

Reserveren van LSD therapie

Voordat je een LSD sessie kunt reserveren moet eerst de intake worden ingevuld en dat gebeurt bij onze partner Triptherapie. Na het invullen van de intake wordt er beoordeeld of er op een veilige manier een LSD sessie gedaan kan worden en wat voor voorbereiding zou kunnen helpen om de resultaten te maximaliseren. Maak gebruik van de onderstaande links om verder te gaan.

Start de intake | Maak een reservering

LSD vergeleken met psilocybine

Ook nog leuk om te lezen is het resultaat van een redelijk groot onderzoek naar de verschillen tussen LSD en psilocybine. Zie hieronder het resultaat.

Terug naar overzicht van de soorten psychedelische therapie