Wat zijn magische truffels?

Truffels, ook wel bekend als magische truffels of psilocybine-truffels, zijn de ondergrondse vruchtlichamen van bepaalde schimmelsoorten. Ze bevatten psilocybine, een psychoactieve stof die hetzelfde is als werkzame stof in paddo’s. Truffels worden vaak gebruikt om spirituele ervaringen te bevorderen, de geest te verruimen en het bewustzijn te veranderen. De stof die zorgt voor de meeste effecten van de magische truffel, psilocybine, wordt volop onderzocht om diverse psychische aandoeningen te verhelpen.

Coaching en gesprekstherapie tijdens truffel gebruik

Truffel therapie staat voor het gebruik van truffels tijdens coaching en gesprekstherapie en kan de effectiviteit van deze therapie vergroten. Truffels kunnen het bewustzijn en de perceptie veranderen, waardoor het makkelijker wordt om diepere lagen van het zelf te verkennen en belemmerende overtuigingen of patronen aan te pakken. Dit kan leiden tot intense inzichten, emotionele doorbraken en persoonlijke groei.

Voordelen van coaching en gesprekstherapie tijdens truffel-gebruik

  1. Verbeterd zelfinzicht: Truffels kunnen het bewustzijn vergroten en helpen bij het verkrijgen van diepgaand zelfinzicht. Dit kan leiden tot een beter begrip van jezelf, je emoties en je gedragingen.
  2. Versterkte emotionele verwerking: Truffels kunnen emoties intensiveren en kunnen een therapeutische omgeving creëren waarin je diepere emotionele blokkades kunt aanpakken en verwerken.
  3. Bevordering van creativiteit: Truffels kunnen creativiteit en innovatief denken stimuleren, waardoor je nieuwe perspectieven en oplossingen kunt ontdekken voor persoonlijke uitdagingen.
  4. Verhoogde openheid: Truffels kunnen de geest openstellen en de perceptie verruimen, waardoor je ontvankelijker wordt voor nieuwe ideeën en perspectieven die tijdens de sessie worden aangeboden.
  5. Versterkte verbinding: Het gebruik van truffels kan ook helpen bij het versterken van de therapeut-cliëntrelatie, doordat het een diepere verbinding en vertrouwen kan bevorderen.

Meer informatie over de werking van truffels: Truffel therapie

De werkwijze bij truffel therapie

Het proces van coaching en gesprekstherapie tijdens truffel-gebruik begint met een grondige intake en evaluatie, waarbij je doelen en verwachtingen worden besproken. Hierna zal je tijdens de aanloop van de truffel sessie jezelf voorbereiden door de persoonlijke adviezen uit te voeren. De sessies vinden meestal plaats op onze locatie of op de locatie van de klant zoals het woonadres. Belangrijk is een plek te kiezen waarin je je op je gemak voelt. Het truffel-gebruik wordt zorgvuldig gecontroleerd en afgestemd op jouw individuele behoeften en tolerantieniveau.

Is truffel therapie mogelijk in jouw geval?

Voordat je een sessie kunt boeken, dien je eerst een intakeformulier invullen. Dit is om te controleren of je geschikt bent voor een truffel sessie en of er geen medische of psychische contra-indicaties zijn. Het intakeformulier bestaat uit vragen over je persoonlijke gegevens, je gezondheid, je doel en je verwachtingen. Het invullen van het intakeformulier is kosteloos en duurt ongeveer 5 minuten en is verplicht voor elke klant.

Start de intake voor een truffel sessie