Psilocybine therapie op locatie in Zuid Holland

Onze huisbezoek service zorgt ervoor dat we psilocybine therapie sessies in heel Nederland kunnen aanbieden. Dit betekent dat mensen die deze therapie willen ervaren, niet per se naar een specifieke locatie hoeven te reizen en de sessies in het comfort van hun eigen huis kunnen ondergaan. We kunnen komen op locatie in en rondom Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Hellevoetsluis, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Naaldwijk, Noordwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zoetermeer. Bovendien hebben we verschillende therapeuten werkzaam in Zuid Holland, waardoor we zeer flexibel zijn en onze cliënten kunnen voorzien van de meest geschikte therapeut voor hun persoonlijke behoeftes en omstandigheden.

Psilocybine therapie op locatie Schiedam

Naast onze aan huis service, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze locatie in Schiedam. Het voordeel van onze locatie in Schiedam, de Psychedelische Loft, is dat deze speciaal is ingericht voor psychedelische sessies voor één tot zes personen en dat de overnachting is inbegrepen. Meer informatie over deze mooie locatie in Schiedam is hier te vinden:

Psilocybine therapie Schiedam

Individuele psilocybine therapie of ceremonie

De meeste mensen die kiezen voor psilocybine therapie gaan voor een individuele sessie. Als het karakter van de psilocybine sessie niet per se therapeutisch hoeft te zijn, dan wordt ook vaak gekozen voor een groepssessie, de truffelceremonie. Bij het boeken van een sessie of ceremonie is het raadzaam on na te gaan wat het best bij jou past. Maak gebruik van de volgende knoppen om meer te lezen over de truffelceremonie en psilocybine therapie.