Psilocybine retraites in Nederland

Psilocybine retraites in Nederland zijn populair en legaal dankzij het gebruik van magische truffels, deze bevatten namelijk ook psilocybine. Deze psychedelische retraites bieden een unieke kans om te ontdekken hoe het is om psychedelica te gebruiken en om het in te zetten voor therapeutische doeleinden.  De legale status van magische truffels in Nederland maakt deze retraites toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een transformatieve ervaring.

Meerdaagse retraite?

Je kunt ervoor kiezen om een meerdaagse retraite te doen. Bij deze retraites wordt er doorgaans twee keer psilocybine geconsumeerd met één of meerdere dagen er tussen. De tweede keer dat psilocybine wordt genomen heeft het lichaam wat tolerantie opgebouwd van de eerste keer en dient er een hogere dosering genomen te worden dan de eerste truffelceremonie. Dit is dan meteen het nadeel van een meerdaagse truffelretraite, de psilocybine sessies komen te snel achter elkaar. Het is beter om één goede hoog gedoseerde truffelceremonie te doen en daarna genoeg tijd te krijgen om deze mentaal te verwerken én om de tolerantie te resetten.  Over het algemeen is een wachttijd van tussen twee weken en twee maanden het beste. Het is dus beter om gewoon deel te nemen aan een korter retraite, dit bespaard geld en je kunt later weer een keer een truffelceremonie bijwonen.

Truffelceremonie bijwonen

Een truffelceremonie die een volledige dag beslaat en waarbij er overnacht kan worden maakt het een tweedaags psilocybine retraite. Deze kortere retraites maakt het goedkoper en doeltreffender om te werken aan jouw doelstellingen. Bij Triptherapie worden deze ceremonies meerdere malen per maand georganiseerd en de structuur is het beste om hogere doseringen mogelijk te maken, namelijk twee begeleiders en 6 deelnemers. Bekijk meer over de ceremonies via de onderstaande knop.