Psilocybine sessie in Den Haag

Net als huisartsen hebben wij ook een optie voor huisbezoek. Jouw psilocybine therapie kan gewoon bij jou in Den Haag plaatsvinden. We hebben op moment van schrijven meerdere werknemers in dienst die in Den Haag werken. Ook is het mogelijk om zelf naar onze praktijkruimte in Schiedam te komen. Schiedam ligt tussen Den Haag en Rotterdam in en is makkelijk bereikbaar met het O.V.

Onze ruimte in Schiedam: Psychedelic Loft

Wat is psilocybine therapie?

Een psychedelische therapie-sessie met psilocybine wordt ingezet bij verschillende klachten zoals depressie, verslaving, laag zelfbeeld en diverse angstklachten. Bij triptherapie letten we tijdens de voorbereiding ook op de fysieke gezondheid en geven we tips om zowel de fysieke als psychische gezondheid te verbeteren al voordat we de psilocybine sessie gaan doen. Wat de psilocybine sessie inhoudt en wat we nog meer doen worden via lezen via de volgende informatiepagina:

Meer informatie: Psilocybine therapie

Een psilocybine therapie reserveren

Weet jij al met wie je een psilocybine therapie wilt doen en of je dat in Den Haag ons wilt laten langskomen of zelf langskomen bij ons? De eerste stap die je dan kunt maken is het invullen van de intake. De link naar de intake staat hieronder. Als je al de intake hebt ingevuld en we hebben de gezondheidheidscheck uitgevoerd dan kan je via het boekingsformulier een datum prikken voor jouw psilocybine therapie in Den Haag of een andere locatie in Nederland.

Handige links: Prijzen | Contact | Reserveer een psilocybine sessie