Truffelsessie in Noord-Holland

Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis een truffelsessie te doen en willen graag professionele begeleiding. In deze blog lees je wat er mogelijk is en welke psychedelische therapeuten en tripsitters er op locatie komen in Haarlem en de rest van Noord-Holland.

Waarom thuis een sessie met truffels?

Een begeleide truffelsessie thuis kan prettig zijn om verschillende redenen:

1. Vertrouwde omgeving: Thuis voel je je over het algemeen meer op je gemak en veilig. Dit kan helpen om je ontspannen en comfortabel te voelen tijdens de truffelsessie.

 

2. Persoonlijke setting: Thuis kun je de omgeving naar jouw wensen aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete muziek afspelen, je eigen vertrouwde spullen om je heen hebben en de ruimte inrichten op een manier die voor jou prettig is.

 

3. Privacy: Thuis kun je in alle privacy de truffelsessie ervaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over andere mensen die aanwezig zijn of je kunnen storen. Dit kan bijdragen aan een diepere en meer persoonlijke ervaring.

 

4. Flexibiliteit: Thuis kun je zelf beter bepalen wanneer de truffelsessie wilt doen. Je bent niet gebonden aan openingstijden of de planning van een externe locatie. Dit geeft je de vrijheid om de sessie op jouw eigen tempo te ervaren.
 
5. Na de sessie: Na de truffelsessie hoef je niet meer te reizen en dat kan extra rust geven tijdens de trip.

Welke tripbegeleiders werken er in Haarlem?

We hebben momenteel twee psychedelische gidsen die bij jou thuis in Haarlem een truffelsessie kunnen begeleiden. Marcel is een zeer ervaren tripsitter met meer dan 1900 begeleidde sessies. Marcel komt op locatie in heel Noord-Holland en dus ook in Haarlem. Ook Sascha kom op huisbezoek in Haarlem. Sascha is een psychologe die haar kennis gebruikt tijdens de truffelsessie. Lees meer over ons via de knoppen.