Truffel therapie in de omgeving van Eindhoven

Bij Triptherapie werken diverse ervaren tripsitters en therapeuten samen om de een holistische aanpak te bieden als het gaat om truffel therapie. In de omgeving Eindhoven hebben we een mannelijke en vrouwelijke begeleider werkzaam. Ronald neemt de MDMA sessies op zich en Loes voornamelijk de truffel sessies.

Een truffel sessie met Loes

Loes is een ervaren tripbegeleider die gespecialiseerd is in integrale vitaliteit en duurzame gedragsverandering. Ze kan je helpen om waardevolle inzichten te verkrijgen tijdens een truffel sessie. Loes werkt in de omgeving van Eindhoven en kan naar jouw locatie komen, zoals je huis, een hotel of een vakantiewoning. Om een truffel sessie met Loes te boeken, moet je eerst een intakeformulier invullen en een neurotransmitter test doen. Daarna krijg je een advies over de gekozen psychedelica, de dosering, de voorbereiding en de planning van de sessie. Loes zal je begeleiden voorafgaand, tijdens en na de truffel sessie.

Lees hier meer over Loes als tripbegeleider

Recensies over Loes

Vaak geven recensies van klanten een beter beeld over hoe anderen Loes als tripbegeleider ervaren. Lees bij interesse dan ook een paar recensies om meerdere meningen te gebruiken om zelf een idee te krijgen over Loes.

Lees hier alle recensies over Loes tijdens de triptherapie sessies

Contact opnemen

Je kunt met Loes contact opnemen via het e-mailadres loes@triptherapie.nl

Een sessie met Loes boeken

Ik ben werkzaam in een gebied rondom Eindhoven. Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Bij de sessies aan huis kom in vanuit mijn huidige woonplaats Son waarbij reiskosten van 50 cent per gereden kilometer wordt berekend van en naar de postcode 5691 RK.

Werkgebied van Loes (binnen Nederland)

Informatie voor het boeken van een sessie vind je onderstaand.

Stap 1: 

Vul de intake in

Stap 2:

Na het invullen van de intake ontvang je een advies voor de dosering van een sessie en kun je een sessie boeken. In de mail die je ontvangt staat ook een uitleg hoe je een sessie kunt boeken. het is daarna ook mogelijk om via de onderstaande boekingsmodule een reservering te maken.

Reserveer een sessie