Psychedelica als therapeutisch hulpmiddel promoten In 2019 was er een grotere weerstand tegen het gebruik van psychedelische stoffen in therapievorm. Hoewel we destijds in Nederland wel gewoon legaal psychedelische sessies konden aanbieden was dat wereldwijd bijna nergens legaal. In 2019 is de Thank You Plant Medicine gemeenschap opgericht om mensen […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Thank You Plant Medicine 2023

Psychedelica als therapeutisch hulpmiddel promoten

In 2019 was er een grotere weerstand tegen het gebruik van psychedelische stoffen in therapievorm. Hoewel we destijds in Nederland wel gewoon legaal psychedelische sessies konden aanbieden was dat wereldwijd bijna nergens legaal. In 2019 is de Thank You Plant Medicine gemeenschap opgericht om mensen bewust te maken van het therapeutische potentieel van psychedelica. In 2019 ben ik, Marcel, als leider van de Nederlandse tak van TYPM naar Costa Rica geweest om samen met de oprichters van TYPM en andere nationale leiders te brainstormen hoe we te werk kunnen gaan. We hebben daar ook een promotievideo gemaakt voor Thank You Plant Medicine. Triptherapie ondersteund nog steeds dit goede doel ook al kunnen wij in Nederland gewoon ons werk doen. Het zou mooi zijn als mensen in alle landen legaal psychedelische sessies kunnen doen en daarom blijven we TYPM ondersteunen.

Opnames voor vrijwilligerswerk voor Thank You Plant Medicine (2019)

Wil jij helpen?

De hashtags #ThankYouPlantMedicine en #TYPM staan op 20-02-2023 weer centraal als dankbaarheidsbetoog voor de therapeutische en helende werking van psychedelische planten en paddenstoelen. Ook psychedelica met therapeutische potentieel zoals MDMA of LSD worden geëerd vanwege de therapie-ondersteunende werking. Iedereen die iets wilt doen kan al helpen door een kort berichtje te schrijven op social media waarbij iemand over zijn eigen ervaring spreekt. Hoe meer mensen dit doen des te bekender wordt dat psychedelische drugs op een goede manier kan worden gebruikt!

Meer informatie

Meer informatie over de Thank You Plant Medicine gemeenschap is te vinden via de onderstaande link:

Zie hier de officiële Thank You Plant Medicine website

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Thank You Plant Medicine 2023
Geschreven door: marcel