Thematiek Het thema van deze ceremonie is Next Level. Op welke manieren kunnen we onszelf overstijgen? Het is een belangrijke vraag indien je wilt groeien naar de persoon die je wilt zijn. Voor sommigen kan het betekenen dat we eerst afstand moeten doen van oude dingen alvorens we nieuwe dingen […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over 22 Augustus – Extended psiloflora ceremonie – Psychedelic Loft Schiedam – Next level

Thematiek

Het thema van deze ceremonie is Next Level. Op welke manieren kunnen we onszelf overstijgen? Het is een belangrijke vraag indien je wilt groeien naar de persoon die je wilt zijn. Voor sommigen kan het betekenen dat we eerst afstand moeten doen van oude dingen alvorens we nieuwe dingen kunnen toe laten. Hoe ga jij naar de next level?

Gedurende de week voor de ceremonie zal er informatie m.b.t. het thema worden gedeeld via whatsapp/telegram/email. Buiten de groepsthematiek om kan iedereen ook zijn eigen persoonlijke thema’s inzetten.

Voor wie is deze ceremonie geschikt?

Deze ceremonie is een hoger gedoseerde ceremonie in combinatie met milde MAOi en is daarom enkel geschikt voor personen die reeds psychedelische ervaring hebben. Deze ceremonie is een verdiepende ceremonie en gaat verder dat dat de meeste mensen gewenst zijn. Niet geschikt voor beginners!

Zaterdag 22 augustus

Zaterdag 22 augustus openen we deuren om 13:00 uur. Zorg er als deelnemer voor dat je uiterlijk om 14:00 uur aanwezig bent. De ceremonie begint namelijk ergens tussen 14:00 en 15:00 uur en heeft een geschatte eindtijd van 22:00 – 23:30 uur.

22 augustus 2020

13:00

Deuren open

22 augustus 2020

14:00-15:00

Start ceremonie

22 augustus 2020

22:00-23:00

Einde ceremonie

22 augustus 2020

Na de ceremonie

Diner

23 augustus 2020

00:00-09:00

Overnachting

23 augustus 2020

09:00-11:00

Ontbijt en nabespreking

23 augustus 2020

12:00

Sluiting ruimte

De psychedelische ceremonie

De truffel ceremonie is op basis van magic truffels (psilocybine) in combinatie met de milde MAOi passiebloem. Verder gebruiken we andere planten die bekend staan om een rustgevende en mild hallucinerende werking om de psychedelische reis nog dieper te maken . De dosering zal aan de hoge kant zijn en kunnen we nog afstemmen op basis van uw voorkeur en wat wij denken wat bij u past. Meer ervaren reizigers kunnen namelijk doorgaans een hogere dosis aan. Lees het volgende artikel om te lezen wat bij de voorbereidingen hoort.

Meer informatie over de extended psiloflora ceremonie

De doseringen

De dosering van de psychedelica is voor het grootste gedeelte bepalend voor de intensiteit van de ervaring. Hoe hoger de dosering des te meer visuele effecten. Bij lagere doseringen is er juist meer “controle” over der ervaring. U hoeft niet van te voren aan geven welke dosering u wilt. Dit kunnen we op de dag van de ceremonie bespreken.

Dosering psychedelica

Voor wie is een truffel ceremonie geschikt?

Deze open truffel ceremonies kunnen worden ingezet voor spirituele en therapeutische doeleinden. Sommigen mensen doen ook wel eens mee voor de ervaring op zich. Bij triptherapie wordt doorgaans gekozen voor individuele ceremonies. Bij open ceremonies zoals deze is er altijd een groepsdynamiek en gezamenlijk thema. Uiteraard kunt u zelf ook persoonlijke stellen naast de groepsthema om.

Meer redenen deelname

Contra-indicaties

Om deel te nemen aan deze ceremonie dient u ouder te zijn dan 21 jaar. Als u psychotisch ben of recent bent geweest dan kunt u niet deelnemen. Ook personen met schizofrenie kunnen we helaas niet toelaten.

Personen die antidepressiva (SSRI, MAO remmers, TCA) of andere psychoactieve medicijnen gebruiken kunnen vanwege gezondheidsredenen geen psychedelica gebruiken.

Personen met ernstige hartklachten en/of medicatie ten behoeve van de hart- en vaatfunctie (Tramadol! e.d.) zijn uitgesloten van deelname.

Medicijnen en psychedelica

De locatie

De Psychedelic Loft in Schiedam is een prachtige ruimte voor kleine groepsceremonies met een maximaal aantal deelnemers van 6 personen. De zorgvuldig gekozen kunst en andere objecten zal de psychedelische ceremonie een extra dimensie geven. Elke hoek van de ruimte heeft een ander thema en u kunt zelf uw eigen plekje kiezen.

Meer informatie over de Psychedelic Loft Schiedam

De grootte van de groep

De maximale grootte van deze ceremonie is slechts 4 personen. Met maximaal 4 personen is er genoeg ruimte voor elk individu om zijn/haar eigen reis naar binnen te maken.

De overnachting

We hebben twee kamers waarvan 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met een eenpersoonsbed. Verder kunnen we voor degenen die willen overnachten de rest van de ruimte verdelen door matrassen of de slaapbank in te zetten. Voor diegenen die opgehaald worden of zelf naar huis willen rijden is het advies om pas te rijden na minstens 10 uur na inname en in overleg.

De kosten

De prijs om deel te nemen aan deze ceremonie bedraagt 250 euro per persoon en is inclusief:

  • Psychedelica (extended psiloflora mix)
  • Diner na de ceremonie en eten en drinken wanneer nodig
  • Overnachting indien gewenst/noodzakelijk

Reserveren of vragen?

Neem contact met ons op als u wilt deelnemen aan deze ceremonie. Ook voor als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken.


Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: 22 Augustus – Extended psiloflora ceremonie – Psychedelic Loft Schiedam – Next level
Geschreven door: marcel