In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Burnout genezing

Triptherapie: Burnout genezing

Ik had 5 maanden last van burnout, ik heb spijtig genoeg tijdens het burnout doorgezet, niet wetend wat er met mij aan de hand was en laatste fase bereikt, kon niet normaal funcioneren en zelfs deftig communiceren, had afgevlakte emoties(depressie) en had alles wat men van burnout kan hebben. Ik ben van een psycholoog naar andere gegaan, ik heb al de nodige vitamines gedronken, maar zag het resultaat niet, las op internet elke dag wat ik nog kan vinden, zocht naar iets zeldzaams wat effectief zou zijn voor mijn probleem, want had al alles uitgeprobeerd. Ik heb nooit getript, en was het een heel bijzondere ervaring, niemand zou het kunnen omschrijven met gewoone woorden, en niemand zal het begrijpen wie het niet meegemaakt heeft. Het begin van de trip was heel aangenaam, omdat Marcel een heel mooie sfeer heeft gecreerd, met geuren,kleuren en muziek, het kon niet beter. Tijdens het trip kreeg ik alle antwoorden op mijn vragen, het klinkt onrealistish, maar het is zo, ik kreeg volledige inzicht in mijn probleem, wist op die moment wat juist voor mijn stress heeft gezorgd, dat was een diepe analyse in mij eigen, herinnerde mijn jeugdtijden, en wat heel uniek is, die antwoorden die ik kreeg, werden opgeslagen in mijn onderbewustzijn, terwijl dat ik al die figuren en patronen zag rond mij, voelde ik dat mijn onderbewustzijn terug wordt geprogrameerd(herstart precies). En Marcel heeft precies gevoeld wat ik voel, en heeft mijn gedachten zelf gericht naar de nodige kant, en ik kan met alle zekerheid zeggen dat ik voor 80% ben genezen, het is een aanrader,   en ik wil jou Marcel nog is bedanken voor alles, je hebt gedaan wat mij ervoor onmogelijk leek!

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Burnout genezing

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Burnout genezing
Geschreven door: Truffel ceremonie