In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Dodelijke ayahuasca ceremonie

Psychedelische Therapie Nederland: Truffel en paddo ceremonie aan huis tot in de puntjes verzorgd! Het originele bericht komt van de onderstaande link

Dodelijke ayahuasca ceremonie

Dodelijke ayahuasca ceremonie?

Ondanks dat ayahuasca niet super gevaarlijk is, sterven er soms toch personen die meedoen aan een ayahuasca ceremonie. Helaas is er vorige week een Hongaar overleden die aan een ayahuasca ceremonie meegedaan zou hebben. Andere bronnen vermelden juist dat deze Hongaar is overleden door zelfmoord na het innemen van iboga (ibogaïne). Verdere onderzoeken moeten nog uitwijzen waardoor de dood is ontstaan.

Ayahuasca heeft een hippe bekendheid

Ayahuasca is hip and happening. Echter heeft ayahuasca een aantal nadelen waaronder gevaar voor de gezondheid. Dit heeft niet zozeer iets te maken met het illegale bestandsdeel DMT, maar met de toegevoegd MAO remmers. In combinatie met verhoogde bloeddruk of bepaalde medicatie kan dit tot een dodelijke afloop leiden.

Het kan veiliger

Psilocybine als alternatief is veilig voor de gezondheid en heeft een groter healings potentieel dan DMT (ayahuasca). Waarom zou je meer risico lopen door voor ayahuasca te gaan terwijl je met psilocybine ceremonie minstens hetzelfde kan bereiken? Maak een bewuste keuze en lees uzelf goed in door meerdere bronnen te hanteren.

Lees hier het verschil tussen ayahuasca en psilocybine ceremonies

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Dodelijke ayahuasca ceremonie
Geschreven door: Truffel ceremonie