Meer dan een tripsitter Het werk als een tripsitter omhelst vaak alleen de begeleiding tijdens trip. Een tripsitter zorgt voornamelijk alleen voor de veiligheid tijdens de psychedelische trip. Een tripcoach of triptherapeut gaat verder dan een tripsitter omdat er dan meer wordt gedaan dan alleen de veiligheid te waarborgen. Wat […]

Het bericht Een tripcoach leert dagelijks bij verscheen eerst op Triptherapie.nl –> Truffel Ceremonie en meer |.

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Een tripcoach leert dagelijks bij

Meer dan een tripsitter

Het werk als een tripsitter omhelst vaak alleen de begeleiding tijdens trip. Een tripsitter zorgt voornamelijk alleen voor de veiligheid tijdens de psychedelische trip. Een tripcoach of triptherapeut gaat verder dan een tripsitter omdat er dan meer wordt gedaan dan alleen de veiligheid te waarborgen.

Wat doet een tripcoach of triptherapeut?

Ik noem mijzelf liever een tripcoach dan een triptherapeut. Dit heeft te maken met het feit dat het woord therapeut een lading heeft die aangeeft dat de therapeut de oplossingen heeft. Bij psychedelische therapie is het echter de klant zelf die de therapeut is omdat er gebruik wordt gemaakt van het zelfhelende vermogen van het brein en het lichaam. De taak van de tripcoach is het geven van suggesties die ten goede komen van de klant.

Het begrijpen van de psyche werkt goed voor elke coach

Mijn kennis als tripcoach

Om de begeleiding van een triptherapie zo succesvol mogelijk te maken maak ik zo veel mogelijk gebruik van de kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard. Middels mijn opleidingen Chemie en Biochemie probeer ik een hoop informatie om te zetten naar een biochemisch verhaal, wat betekend dat bijvoorbeeld voeding en beweging een impact hebben op de chemische stoffen in ons lichaam. De afgelopen 15 jaar combineer deze wetenschap met voeding, fitness, supplementen en psychologie. De laatste 5 jaar is daar het gebruik van psychedelica bijgekomen.

Voorbeeld van kennis

Buiten mijn studies om is er veel te leren over voeding, supplementen, beweging en psychologie op het internet. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat er iets voorbijkomt wat mijn interesse op gebied van pychedelica, psychologie, sport, voeding en supplementen.

Ergogenics

Een zeer goede bron met zeer veel informatie over voeding, hormonen en sporten is ergogenics. De afgelopen 15 jaar heb ik bijna wel elk bericht gelezen en daardoor kan je redelijk makkelijk patronen ontdekken wat wel en niet goed is voor zowel het lichaam als de geest.

Klik hier voor de ergogenics website

Vsauce

Vsausce heeft 3 verschillende kanalen op YouTube en ik heb zo’n beetje elke aflevering wel bekeken. De beste afleveringen die zeer leerzaam zijn en ook nog eens gaan over het onderbewuste, zijn de afleveringen van Mind Field. De afleveringen van Mind Field zijn doorgaans betaalde premium content, maar zijn dit jaar nog gratis te bekijken (tip).

Klik hier voor de Mind Field afleveringen

Meer kennis is beter

Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die belangrijk zijn als als je op een holistische manier klanten helpt. Kennis over lichaamstaal, voeding, supplementen, beweging, aromatherapie, NLP, hormonen, evolutie, kracht van suggestie, psychologie, het onderbewustzijn en psychedelica maken mij de tripcoach wie ik nu ben. Mijn interesse in de wetenschap omtrent deze onderwerpen zorgen er voor dat de kennis steeds uitgebreider wordt.

Wat is het belangrijkste als tripcoach om te weten?

Eigenlijk werkt triptherapie het beste als je gebruik kunt maken van zo veel mogelijk kennis verspreid over zo veel mogelijk gebieden van het menselijk welzijn. Alle dingen die goed zijn voor het lichaam en de psyche werken synergetisch (elkaar versterkend). Als ik dan toch iets moet uitkiezen dan zou ik het thema onderbewustzijn uitkiezen. Het onderbewustzijn omvat miljoenen processen waar de wetenschap nog niet zo heel veel van snapt. Kennis over het onderbewuste kan het verschil maken.

Het bewuste brein is slechts een topje van een ijsberg

Wat anderen over mij zeggen

Mijn klanten kunnen veel beter oordelen over het werk dat ik aflever. Een aantal klanten zijn ook zo aardig geweest om iets over mij als tripcoach te schrijven.

Lees hier de recensies over tripcoach Marcel

Vraag me wat je dan ook wilt weten

Via de onderstaande contactmogelijkheden kan je elke vraag stellen die je maar wilt. De reactiesnelheid probeer ik uiteraard zo snel mogelijk te houden.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Meer informatie over truffel ceremonies

Indien u meer wilt weten over hoe ik een truffel ceremonie organiseer volgens het triptherapie protocol, kunt u een kijkje nemen op de daarvoor bestemde pagina.

Klik hier voor meer informatie over de truffel ceremonie

Het bericht Een tripcoach leert dagelijks bij verscheen eerst op Triptherapie.nl –> Truffel Ceremonie en meer |.

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Een tripcoach leert dagelijks bij
Geschreven door: marcel