Ego death?

Een hoge dosering psychedelica zoals psilocybine uit magic mushrooms of magic truffels kan zorgen voor het vervagen van de ego. Bij de hogere doseringen kan het geheel verliezen van de zelfindentiteit gebeuren en men noem dit de egodood of ego death. De ego death kan een transformerende werking hebben en valt soms moeilijk uit te leggen. Bekijk de onderstaande video voor een degelijke uitleg over de ego death.

Hoe doseren wij?

Als je voor het eerst een sessie via ons doet dan mikken we vaak op een medium dosering. Angstige personen beginnen vaak met een lagere dosering. Na het eerste uur van zo’n psychedelische sessie kunnen we dosering een niveau omhoog doen mits dat handig is om te doen. Dit hangt af van hoe de persoon in kwestie er voor open staat en wat wij denken wat deze persoon aankan. Zo kan zo’n eerste sessie al een hoge dosering worden indien alles soepel gaat. Soms komen klanten ook terug voor een tweede sessie waarbij het vertrouwen al hoger is en we meteen hoger kunnen inzetten.

High dose truffel ceremonie

Heb je al ervaring en/of ga je met vol vertrouwen een hoge dosering aan? Wij kunnen je helpen met voorbereiden, de truffel ceremonie organiseren en zorgen voor de integratie. Meer informatie via triptherapie:

High dose truffel ceremonie

In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Hoog gedoseerde truffel ceremonie

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Hoog gedoseerde truffel ceremonie
Geschreven door: Truffeltherapie