In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Hormonen en neurotransmitters bepalen uw stemming

Triptherapie: Hormonen en neurotransmitters bepalen uw stemming

Hormonen en neurotransmitters

Bij triptherapie doen we meer dan alleen truffel ceremonies organiseren. Wij maken altijd een persoonlijk plan waarbij we ook kijken of we hormonen en neurotransmitters in balans kunnen krijgen. De meeste mensen weten namelijk niet dat deze neurotransmitters en hormonen indirect bepalen hoe wij ons voelen. Middels voeding, beweging, gedrag en supplementen kunnen we alles beter in balans krijgen. Als we psychedelische therapie combineren met zorg om de hormonen en neurotransmitters in balans te krijgen, zijn de resultaten verbluffend goed!

De happy hormonen

Een video over hormonen en neurotransmitters

Bekijk de onderstaande YouTube video en bedenk u dat psychedelica slechts tijdelijk het gehalte serotonine(gelijkende stoffen) omhoog brengt. Een verandering van leefstijl is soms ook nodig om positieve resultaten vast te houden.

Wilt u de beste vorm van psychedelische therapie?

Wij zijn van mening dat psychedelische therapie veel beter werkt als alle neurotransmitters en hormonen in balans komen. Tijdens de aanmelding bij triptherapie kunnen wij via een neurotransmitter test al bekijken waar eventuele bottlenecks in het welzijn zitten. Uw gezondheid gaat meer dan alleen even een psychedelische trip maken. Wij geloven erin dat wij de beste vorm van psychedelische therapie aanbieden omdat we verder kijken dan alleen de geestelijke klachten. Het lichaam werkt namelijk samen met de geest en de geest met het lichaam.

Wij doen er dus alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals contact

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven. Als u de recensies leest wordt u misschien ook meer duidelijk over wat onze aanpak inhoud en hoe het werkt.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Heeft u vragen?

Wilt
u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren
van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies
zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Hormonen en neurotransmitters bepalen uw stemming

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Hormonen en neurotransmitters bepalen uw stemming
Geschreven door: Truffel ceremonie