In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Kort verslag over mijn level 3-4 trip bij Marcel

Triptherapie: Kort verslag over mijn level 3-4 trip bij Marcel

Mijn naam is Victor, ik heb vanwege verschillende redenen gekozen voor een therapie met psilocybine. De redenen lopen wat uiteen en wil ik graag ook privé houden maar ik denk dat men wel iets kan inbeelden waarom men voor deze weg zou kiezen.

Ik las al langer positieve dingen over therapie met psilocybine voornamelijk uit studies gedaan in ziekenhuizen op depressieve patienten die resistent zijn tegen andere behandelingen. Dit was bij mij niet het geval maar ik wist dat ik er dingen uit zou kunnen halen die me met mijn “problemen” zouden kunnen helpen. Ik noem het niet graag meer problemen meer eigenlijk na deze trip maar vind even geen ander woord om het te omschrijven.

Ik nam contact op met Marcel, eerst was het voor mij best eng omdat het natuurlijk iemand is die je nooit hebt ontmoet en daar dan zo een intense ervaring mee gaat beleven. Daarom heb ik gekozen om mijn partner mee te nemen naar de trip zodat ik een vertrouwenspersoon bij me heb en ik me gerust zou voelen. Dit was ook het geval tijdens te trip, ik voelde me op mijn gemak. Alles voelde zeer goed voorbereid voor tijdens en na de trip, ik had het gevoel dat Marcel zeer goed wist dat ik doormaakte en wist hoe ermee om te gaan. Kleine dingen zoals de juiste muziek keuze en de aromatherapie die erbij komt kijken hadden een zeer grote impact voor mij op hoe de ervaring was. Zelf was ik eerder in mezelf tijdens het grootste deel van de trip, misschien had het te maken met dat ik Marcel niet echt kende of misschien wou ik alle informatie die me te binnenkwam opnemen en kon ik daarom niet veel zeggen. In elk geval hier werd goed mee omgegaan en voelde me op geen enkel moment tijdens de trip ongemakkelijk. En af en toe werd ik aangesproken met korte vragen door Marcel die me dan stuurde tijdens de ervaring en waarvan ik toch de grootste dingen heb geleerd.

Over de ervaring zelf kan ik weinig zeggen, dat is volgens mij voor iedereen anders en moeilijk te omschrijven, je kan jezelf en anderen op een andere manier bekijken en dingen beter accepteren. Ook had ik het gevoel dat al de emoties die vast zaten tijdens de trip een weg naar buiten vonden dit zonder enige vorm van pijn.

Nu enkele dagen na de trip begin ik steeds meer de positieve veranderingen te merken die deze trip teweeg heeft gebracht, ik ga anders met situaties om en voel me gewoon veel beter. Dingen accepteren gaat veel makkelijker en ik houd minder lang vast aan negatieve emoties.

Ook al lijken dit simpele veranderingen, ze hebben op deze paar dagen al een grote impact gehad, ik hoop dat ik dit zo lang mogelijk kan vasthouden en hierop voortbouwen.

Ik wil Marcel bedanken voor dit alles, het is een unieke ervaring die zo helend kan zijn in je leven en die jammer genoeg vandaag de dag niet veel mensen hebben meegemaakt.

Ik hoop dat de mensen die nog twijfelen of bang zijn hiervoor ook de weg zullen vinden naar deze vorm van verlossing.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Kort verslag over mijn level 3-4 trip bij Marcel

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Kort verslag over mijn level 3-4 trip bij Marcel
Geschreven door: Truffel ceremonie