Triptherapie: Magic truffel sessie

Magic truffel sessie

De magic truffel sessies die wij begeleiden hebben het vaakst te maken met behandelen van depressie, verslaving, angstklachten, laag zelfbeeld. Een andere reden voor een truffel sessie zou kunnen zijn voor de spirituele ervaring. Zelfs een spirituele  magic truffel sessie kan ook leiden tot een gevoel van genezing.

 

Truffel sessie op locatie

Zo’n truffel sessie kan gewoon op locatie plaatsvinden. Bij jou thuis, in een airBNB, vakantiewoning of desnoods in een hotel. Het gaat erom dat je je prettig voelt.

 

Klik hier voor de psychedelische sessie op jouw locatie

 

Op onze locatie

 

We maken gebruik van een mooie locatie in Schiedam, nabij Rotterdam en Den Haag. Deze ruimte is speciaal ingericht voor psychedelische sessies en het kan een truffel sessie extra goed doen vanwege alle extra indrukken die deze ruimte biedt.

Klik hier voor informatie over de Psychedelic Loft te Schiedam

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Magic truffel sessie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Magic truffel sessie

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Magic truffel sessie
Geschreven door: Truffel ceremonie