Microdoseren of een goede psychedelische trip maken? Microdoseren van psychedelica of een hoge dosis psychedelica worden steeds vaker gebruikt om psychische klachten te bestrijden zoals somberheid, depressie, stress en angstgerelateerde stoornissen. In welke gevallen is microdoseren beter dan een indrukwekkende diepe psychedelische reis? Verandering is de sleutel naar succes! Voor […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Microdoseren

Microdoseren of een goede psychedelische trip maken?

Microdoseren van psychedelica of een hoge dosis psychedelica worden steeds vaker gebruikt om psychische klachten te bestrijden zoals somberheid, depressie, stress en angstgerelateerde stoornissen. In welke gevallen is microdoseren beter dan een indrukwekkende diepe psychedelische reis?

Verandering is de sleutel naar succes!

Voor elke therapievorm is veranderen van negatieve patronen de succesfactor. Bij bijvoorbeeld depressies ligt de oorzaak vaak bij meerdere pijlers van het welzijn. Zo kan een allergie voor een bepaalde voedingsmiddel ontstekingen veroorzaken in de darmen. Deze ontstekingsproducten zorgen via ontstekingsfactoren dat er minder serotonine wordt vrijgelaten in het brein. Producten met veel suikers verergeren de stress respons en daarmee vertragen ze lichaamsherstel en verhoogt het de ontstekingsgraad van het lichaam. De somberheid wegens het lage serotonine slaat in waardoor iemand gevoeliger wordt voor dopamine verhogende zaken (verslavingen) zoals suikers, coke, alcohol, gokken, porno of werkverslaving. Deze negatieve spiraal houdt zichzelf in stand. Bij microdoseren verhoog je tijdelijk de serotonine receptor stimulatie en zal de somberheid/depressie afnemen. Dit is het moment om andere keuzes te maken en uit de negatieve spiraal te stappen. Personen die alleen microdoseren voor het onderdrukken van de negatieve gevoelens en geen veranderingen maken zullen bij het stoppen van microdoseren waarschijnlijk terug vallen in de oude patronen. Want laten we wel eerlijk zijn dat depressie en somberheid een signaal van het lichaam is om iets te veranderen.

De sleutel naar succes ligt in jouw handen

Wij denken dat een diepe psychedelische trip vaak meer impact maakt en veranderingen veroorzaakt dan microdoseren. Uiteraard gaat dit niet op voor iedereen en elke situatie. Bij triptherapie werken de gemiddelde tot hoge doseringen beter dan de lage als we het hebben over depressiebehandelingen. De combinatie van lifestylecoaching (veranderingen) en een truffel ceremonie heeft vaak de meeste impact.

Lees meer over de triptherapie aanpak

Wanneer dan wel microdoseren?

Wanneer angst een grote rol speelt zoals bij PTSS dan kan een hoge dosis psychedelica nadelig werken. Dus als angst een rol speelt kan je misschien beter beginnen met microdoseren om de scherpe randjes eraf te halen. De effecten lijken dan op antidepressiva. Bij een microdosis zal je niet zomaar gaan hallucineren. De effect lijken op de effecten van trip level 1 maar dan wat minder.

Microdoseren doe je niet alleen maar om symptomen te onderdrukken. Gebruik microdoseren om veranderingen te kunnen maken omdat de symptomen tijdelijk weg zijn.

Onze dienstverlening bij microdoseren

Maak gebruik van onze kickstarter diensten bij microdoseren. Na het invullen van de intake zullen wij u adviseren om bepaalde veranderingen te maken (voeding, supplementen en/of beweging). We combineren dit advies met een afspraak van 1-2 uur waarbij we u begeleiden tijdens uw eerste microdosering en we zullen u instrueren hoe u de rest van de doseringen kunt gebruiken.

De prijs van dit pakket inclusief psychedelica bedraagt 150 euro (exclusief voorrijkosten indien aan huis).

Maak gebruik van de intake en geef aan dat u gebruik van de microdose kickstarter wilt maken.

Klaar voor de digitale intake?

Wilt u eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beschikbaarheid en reserveringen voor microdoseren

U kunt hier een tijd en datum reserveren voor uw microdose kickstarter.


Laden...


Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Microdoseren
Geschreven door: marcel