In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Minder reclame maken en meer mensen helpen

Triptherapie: Minder reclame maken en meer mensen helpen

Gevonden worden

Triptherapie is opgericht om mensen te helpen waarbij we psychedelische therapie zien als een ongelooflijk sterk middel. De waarheid is echter dat wij die mensen slechts helpen aan gereedschap waarmee ze zelf hun eigen leven beter maken. Wij kunnen deze gereedschap enkel geven als wij gevonden worden. We hebben de afgelopen maanden veel tijd geïnvesteerd om ook online gevonden te worden. Zonder gevonden te worden kunnen wij immers geen mensen helpen. Nu is het echter de tijd om via onze blog en forum de nadruk te leggen op het ontwikkelen van inhoud waar mensen iets inhoudelijk aan hebben.

Helpen

Onderwerpen

De onderwerpen waar we het meer over gaan hebben hebben te maken met lifestyleverbetering en psychologie. Denk hierbij aan berichten over voeding, supplementen, beweging en berichten om de mindset positief te veranderen. Deze berichten schrijven niet alleen voor onze klanten, maar ook voor iedereen die interesse heeft in de therapeutische effecten van psychedelica, voeding, beweging en positieve mindsets.

Onderaan deze blog vindt u een overzicht van al onze blogs

Verlichting

Psychedelica kunnen inzichten geven die verlichting kunnen bieden omdat ze het oplossen van de ego veroorzaken. Inzichten kunnen ook zonder psychedelica tot uiting komen. Deze inzichten ontstaan altijd uit een combinatie van bepaalde informatie. Hoe meer men leert des te meer inzichten kunnen ontstaan. Vaak blijkt het oplossen van de ego een katalysator te zijn van inzichten die ontstaan uit nieuwe informatie.

Alternatieven psychedelische therapie

Als we kijken naar de alternatieven voor psychedelische therapie, dan kijken we dus naar andere opties die het ego oplossen. Het ego kan alleen oplossen als we geen “ik” ervaren. Dus geen “ik wil”, “ik moet”, “ik besta” en “ik moet overleven”. Als deze ego uitingen vervagen als we zijn voldaan en als we deel uitmaken van het geheel. Andere soorten therapie die soortgelijke ervaringen met meer moeite kunnen veroorzaken zijn bijvoorbeeld hypnotherapie, meditatie, ademhalingstherapie en EMDR. Ook krachttraining of spannende dingen doen waarbij de focus op het overleven op het moment ligt of 100% concentratie is vereist, zorgt voor een tijdelijk oplossen van het ego.

Wat kan jou helpen?

Ben je er al uit wat jou kan helpen om meer in het nu te leven waardoor er minder tijd is om oude pijn op te roepen of angst voor de toekomst? Misschien werkt een combinatie van therapie wel? Als het goed is weet je zelf het beste wat goed voor jou is nadat je alle informatie hebt opgenomen en verwerkt.

Kies je voor psychedelische therapie?

Kies voor jezelf en als je kiest voor psychedelische therapie is het handig om daar klaar voor te zijn. Het kan namelijk in het begin van een psychedelische sessie super intens en helend zijn. Wij staan in ieder geval klaar om het allerbeste resultaat samen met jou te behalen. Wij zien triptherapie als psychedelische therapie inclusief lifestylecoaching als overtreffende trap. Als we zowel het lichaam als de geest gezond krijgen dan werken deze twee synergetisch in een positieve spiraal.

Voorbeeld van een negatieve spiraal waarbij lichaam en geest elkaar verzwakken. Het kan ook een positieve spiraal worden.

Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Heeft u vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Overzicht reeds geschreven blogs

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Minder reclame maken en meer mensen helpen

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Minder reclame maken en meer mensen helpen
Geschreven door: Truffel ceremonie