In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Onze blogs over psychedelische therapie, voeding en algehele gezondheid

Triptherapie: Onze blogs over psychedelische therapie, voeding en algehele gezondheid

Blog over gezondheid en psychedelische therapie

Het idee achter triptherapie is psychedelische therapie combineren met kennis over gezonde lifestyle. Deze twee zaken versterken de gezondheid van de psyche en het lichaam en werken synergetisch. Een gezond lichaam maakt de geest sterker en andersom. Het lichaam en geest zijn in feite zo sterk verbonden met elkaar dat het eigenlijk een geheel vormt. Hoe meer onze klanten leren over hoe ze het eigen lichaam en geest moeten behandelen des te beter de psychedelische therapie gaat. Hoe beter de psychedelische therapie gaat des te beter men ook weer beter zorgt voor lichaam en geest. Dat is de positieve spiraal die wij graag zien.

https://psilocybinetherapienederland.nl/wp-content/uploads/2019/07/serotonine-darmen.jpg

U vindt hier alle berichten van onze blog over gezondheid en psychedelische therapie

Tags van de blogs

Hieronder vindt u een lijst met alle onderwerpen die we tot nu toe hebben gebruikt. Het geeft aan over wat we schrijven en wat welke informatie we belangrijk vinden om zowel psychisch als lichamelijk gezond te kunnen worden of zijn.

P

U

X

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Onze blogs over psychedelische therapie, voeding en algehele gezondheid

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Onze blogs over psychedelische therapie, voeding en algehele gezondheid
Geschreven door: Truffel ceremonie