Truffel ceremonies op verschillende datums in 2023 De volgende truffel ceremonies hebben allemaal een prijs van 350 euro en alle doseringen zijn mogelijk. Op basis van de intake en wat je zelf ziet zitten kunnen we een dosering kiezen die bij je past. Alle onderstaande truffel ceremonies vinden plaats in […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Open truffel ceremonies in 2023

Truffel ceremonies op verschillende datums in 2023

De volgende truffel ceremonies hebben allemaal een prijs van 350 euro en alle doseringen zijn mogelijk. Op basis van de intake en wat je zelf ziet zitten kunnen we een dosering kiezen die bij je past. Alle onderstaande truffel ceremonies vinden plaats in de Psychedelic Loft te Schiedam en zijn inclusief persoonlijke tips ter voorbereiding, eventuele overnachting, nagesprek. eten en drinken. De starttijd van een ceremonie ligt op 15:00 uur en duurt tot circa 23:00 uur. Tevens heeft elke ceremonie naast je eigen doelstelling ook een groepsthema die we kort belichten tijdens het begin van de truffel ceremonie.

14 Januari 2023 – (Zelf)liefde – Truffel ceremonie + cacao (Beschikbaar)

4 Februari 2023 – Spiritualiteit – Truffel psiloflora ceremonie (Beschikbaar)

4 Maart 2022 – Durven dromen – Truffel + blauwe lotus ceremonie (Beschikbaar)

In verloop van tijd zullen we meer ceremonies toevoegen aan deze lijst.

Reserveren voor een open truffel ceremonie

Het is reeds mogelijk om te reserveren. Indien de online intake nog niet ingevuld is, kan je dat doen via de onderstaande link. Geef dan bij het veld: ‘Geef hier aan welke zaken nog meer van belang kunnen zijn’ aan dat het voor een open truffel ceremonie bedoeld is. Is de intake reeds ingevuld of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Intake triptherapie | Contactpagina

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Open truffel ceremonies in 2023
Geschreven door: marcel