In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Psychedelische therapie middels truffel ceremonie

Triptherapie: Psychedelische therapie middels truffel ceremonie

Psychedelische therapie middels truffel ceremonie

Een Psychedelische sessie tijdens een truffel ceremonie kan je benutten voor spirituele groei of voor het helen van psychische klachten. U kunt onze kennis gebruiken om u te begeleiden tijdens deze onvergetelijke ervaring.

 

https://psilocybinetherapienederland.nl/wp-content/uploads/2019/08/Psychedelic_vox-16.jpg

Truffel ceremonie om de waarheid van binnen te vinden
Een dieper contact met jezelf door connectie te maken met het onderbewustzijn? Wil je eerlijk gevoelens, gedachten en verlangens kunnen uiten naar anderen en daarbij ook meteen eerlijk zijn naar jezelf? Wil je jezelf op welke manier dan ook ontplooien? Wil je handelen naar intuïtie en ons dierlijk instinct? Zoek je naar de betekenis van het leven? Wil je meer zelfliefde en vertrouwen?

Peroonlijke ontwikkeling
Bovenstaande zaken zijn allemaal vragen waaraan we kunnen werken bij een goed uitgedachte truffel ceremonie. Het vinden van jouw waarheid is wat je in een veilige setting kunt vinden. Dit alles vanuit je verlangen naar persoonlijke ontwikkeling waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor je onbewuste en beperkende patronen. Niet vanuit schaamte of schuld. Maar vanuit liefde voor de waarheid. Liefde voor jezelf en het leven!

De duur van een truffel ceremonie
De tijd die in een gemiddelde trip in beslag neemt is slecht 3-6 uur, terwijl de therapeutische waarde vaak wordt geschat op jaren psychotherapie.

Voor wie?
Een truffel ceremonie leent zich uitstekend voor een verbreding en verdieping van persoonlijke ontwikkeling. Een Magic Truffel Ceremonie Liefde voor Waarheid kan veel betekenen voor mensen die kampen met: stress, rouw, burn-out, angsten, eenzaamheid, (liefdes)verdriet, depressie, verslavingen, negatief zelfbeeld, end of life angst, seksualiteit en intimiteit en gezondheidsproblemen.

Niet voor iedereen
Psychedelica zoals magic truffels zijn niet voor iedereen geschikt. Er zijn contra-indicaties zoals psychose-gevoeligheid en het gebruik van lithium, slaapmiddelen. antidepressiva en anti psychotica. Het gebruik van deze geneesmiddelen zouden eerst moeten worden afgebouwd in overleg met degene die de medicatie voorschrijft.

Meer informatie
U kunt meer informatie over de truffel ceremonie hier vinden:

Truffel ceremonie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Psychedelische therapie middels truffel ceremonie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Psychedelische therapie middels truffel ceremonie
Geschreven door: Truffel ceremonie