In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over RE: Lithium en psilocybine

Triptherapie: RE: Lithium en psilocybine

Ik zit momenteel in een zware depressie en ben vorig jaar gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis type 2. Ik heb verschillende medicatie geprobeerd (SSRI’s en stemmingstabilisators) maar tot nu toe helpt niets.

In het verleden heb ik weleens recreatief paddo’s gebruikt. Ik ontdekte toen de therapeutische waarde ervan en ik geloof dat psilocybine helend zal zijn mbt. mijn huidige depressie. Ik hoop dat ik door een begeleide sessie tot nieuwe inzichten kom en een andere en positieve kijk op mijn leven krijg.

Aangezien medicatie niets uithaalt overweeg ik om, in overleg met mijn behandelaar, de huidige medicatie langzaam af te bouwen. Als eenmaal alle stoffen van de medicatie uit mijn systeem zijn, zou ik in principe een sessie kunnen ondergaan.

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: RE: Lithium en psilocybine

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: RE: Lithium en psilocybine
Geschreven door: Truffel ceremonie