Triptherapie of truffel ceremonie? Bij triptherapie.nl bieden we truffel ceremonies aan met extra oog voor de therapeutische effecten. Wij noemen de extra aandacht triptherapie. Bij ons kunt u dus kiezen voor een psychedelische ceremonie met of zonder de triptherapie trajecten. Wilt u enkel een truffel ceremonie of psiloflora ceremonie zonder […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Triptherapie

Triptherapie of truffel ceremonie?

Bij triptherapie.nl bieden we truffel ceremonies aan met extra oog voor de therapeutische effecten. Wij noemen de extra aandacht triptherapie. Bij ons kunt u dus kiezen voor een psychedelische ceremonie met of zonder de triptherapie trajecten. Wilt u enkel een truffel ceremonie of psiloflora ceremonie zonder triptherapie? Klik dan op een link naar keuze voor meer informatie:

Truffel ceremonie

Psiloflora ceremonie

Extended psiloflora ceremonie

Tripsitter service


Wat betekent triptherapie?

De extra bij te boeken triptherapie module wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van psychische klachten en aandoeningen. Bij een kleinere groep mensen wordt het ook ingezet tegen fysieke aandoeningen. Op basis van een intake en een neurotransmitter test geven wij een op maat gemaakt supplementenadvies. Tevens adviseren wij ook bepaalde voeding wel of juist niet te eten kan ons advies ook gaan over beweging.


Tevens kunnen wij ook adviezen geven over wat extra voorbereiding in de vorm van te lezen boeken of te bekijken video’s op platformen zoals Netflix of Youtube. Alle informatie die tijdens de voorbereiding wordt opgenomen in het brein kan namelijk een rol spelen bij de therapeutische effecten van de psychedelische sessie.


Triptherapie klanten

De meeste van onze klanten die gebruik maken van de triptherapie trajecten hebben last van depressie. Psychedelische therapie in combinatie met de gezonde lifestyle keuzes, waar triptherapie voor staat, is een holistische aanpak waarbij we het lichaam en de geest dus als een geheel behandelen. Deze aanpak van synergetisch werkende gezonde veranderingen wordt ook ingezet bij fysieke klachten die door stress worden veroorzaakt. Hieronder een top 5 lijstje van klachten die wij het meest behandelen.

 1. Depressie
 2. Burn-out
 3. Sociale angst
 4. Verslavingen
 5. PTSS

Tijdschema triptherapie

Doorgaans hanteren we een voorbereidingstijd van twee weken bij de triptherapie trajecten. Over het algemeen ziet een triptherapie traject er zo uit.

 1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
 2. Advies over voeding, beweging en supplementen op basis van punt 1
 3. Een periode circa 2 weken als inwerktijd van de adviezen
 4. Tijdens de week voor de psychedelische sessie extra tips
 5. Een individuele psychedelische sessie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
 6. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
 7. Tijdens de dagen na de ceremonie contact voor integratie van de inzichten

Extra informatie

Wilt u meer weten over wie we zijn en waar we onze diensten aanbieden? Maak dan gebruik van de volgende links voor meer informatie.

Tarieven triptherapie

Werkwijze triptherapie

Aan huis service

Onze locatie

Recensies triptherapie


Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Direct chatten via Whatsapp

Direct chatten via Telegram


Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl


Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Triptherapie
Geschreven door: marcel