In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Uitkomst van een triplevel 3 truffel ceremonie met persoonlijke aanpak

Triptherapie: Uitkomst van een triplevel 3 truffel ceremonie met persoonlijke aanpak

27 Mei 2019

Op 27 mei 2019 ondergaat onze klant Debbster een truffel ceremonie met persoonlijke aanpak. Met een persoonlijke aanpak bedoelen wij dat we een individuele truffel ceremonie organiseren met oog voor persoonlijke doelen. Zo was een doel van deze trip om onzekerheden die in het verleden waren opgelopen los te laten en blij zijn met het heden. Blij zijn met de persoon wie ze vandaag de dag is.

Voor de aanmelding

Debbster was eerst van mening dat triptherapie niets voor haar zou zijn. Ten eerste wist ze natuurlijk niet wat ze kon verwachten. Nadat een collega van haar vertelde dat het een geweldige ervaring was werd ze toch nieuwsgierig naar wat het voor haar kon betekenen en was ze toch om.

Eerst een wandeling ter kennismaking

De doelen die we stelden zijn tot stand gekomen tijdens een walk and talk in het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Middels een open gesprek wisten we beiden dus waar er werk aan de winkel was en er kon direct advies worden gegeven over bijvoorbeeld beweging en lichaamshoudingen om zekerder te voelen. Dit was een gedeelte van het voorbereidende werk.

 

Later schieten er andere verwoordingen over wat er bereikt mag worden. Hierbij de quotes

 

” Ik heb even zitten denken ik wil er vooral achter komen wie ik zelf ben tijdens de trip “

 

” Omdat ik bepaalde dingen doe uit principes of hoe ik geworden ben terwijl ik dat misschien wel helemaal niet ben “

 

Werken aan mezelf met de dingen die ik heb meegemaakt, omgaan met de ex van mijn vriend en zijn dochter, het werk en mijn vriend “

 

Mijn kotsfobie komt daar ook in voor en mijn maag “

 

 

Nog meer voorbereiding

Het klinkt misschien gek, maar video’s zoals deze hebben via het onderbewuste een positief effect tijdens de trip. Deze video samen met wat andere suggestieve en subtiele manipulatie (sorry voor de manipulatie) zorgen mede voor verandering.De trip zelf

De trip van Debbster was zowel visueel als emotioneel. Het komt zelden voor dat iemand zo hard moet lachen als er tijdens de hallucinaties een virtueel blokje omvalt. Wat hebben we daar plezier om gehad. Maar van plezier zijn we daarna ook samen door een stuk verdriet heen gegaan. Het verdriet dat visueel werd aangekondigd door donkere wolken. Debbster wist destijds niet te vertellen waar het vandaan kwam, maar ik heb het idee dat het toch een plekje heeft gekregen. Later in de trip werd er ook een groen moeras ervaren. Heeft dit iets te maken met de overgeef fobie?

Quotes van Debbster na de trip

Enkele quotes van Debbster na de trip vertellen een deel van het verhaal en laten een mooie verandering zien waarbij rust en zekerheid de boventoon voeren. In chronologische volgorde gedurende de maand na de trip.

” Maar ik zweer het je het was echt echt heel heftig maar ook heel mooi ”

 

” Maar ervaren andere mensen dit ook zo heftig dan als wat ik heb gehad net?  “

 

” Ben lekker chill aan het schilderen ”

 

” En iedereen die ik toe laat in mijn leven trouwens moet het zien als een feestje want ik heb niemand nodig ”

 

” Moet wel zeggen dat je heel lief was tijdens mijn huilsessie ”

 

” #blij met mezelf ”

” mijn groene moeras “

 

” Morgen! Ik had altijd een vaag trekje met stress of iets en dat was de binnenkant van mijn lip opeten om het zo maar even te noemen dat doe ik nu helemaal niet meer “

 

” Nog steeds het heerlijke relaxte positieve gevoel “

 

” Pohh wat ben ik jou dankbaar “

 

” Ben nog steeds relaxed en gewoon geen stress nergens last niet de binnenkant van mijn lip opvreten echt heerlijk “

 

” Voel me erg goed ook omdat ik weer meer tijd voor mezelf maak met bijvoorbeeld sporten “

 

Een maand na de trip

Een maand na de trip is het effect nog zo positief dat het positieve effect van de trip zelfs terug mag komen in nieuw gezette tatoeages. De boodschappen van de tatoeages in combinatie met de gedachte erachter maken dit verhaal echt tot een succes.

Wat nog meer anderen zeggen over onze aanpak bij triptherapie

Een verhaal van een klant zoals in deze blog kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven. Lees ook de recensies van andere klanten

Lees hier alle andere recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeldt kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Direct aanmelden?

U kunt via het reserveringssysteem bekijken wanneer we u kunnen inboeken. Houdt er rekening mee dat wij in de meeste gevallen de truffel ceremonie twee weken na aanmelding en intake kunnen laten plaatsvinden in verband met de voorbereidende werkzaamheden zoals leefstijlcoaching.

Klik hier om eerst te zien wat voor dienstverlening u van ons kunt verwachten per aangeboden dienst

Vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Uitkomst van een triplevel 3 truffel ceremonie met persoonlijke aanpak

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Uitkomst van een triplevel 3 truffel ceremonie met persoonlijke aanpak
Geschreven door: Truffel ceremonie