Vele open sollicitaties Wekelijks ontvangen wij vele open sollicitaties naar werk en stageplekken. Sommige weken is het zelfs zo veel dat er meer open sollicitaties binnenkomen dan werkelijke klantaanvragen. Deze scheve verhouding vertelt het verhaal dat er meer mensen willen werken in de psychedelische industrie dan dat er momenteel plek […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over

Vacatures & stageplekken

Vele open sollicitaties

Wekelijks ontvangen wij vele open sollicitaties naar werk en stageplekken. Sommige weken is het zelfs zo veel dat er meer open sollicitaties binnenkomen dan werkelijke klantaanvragen. Deze scheve verhouding vertelt het verhaal dat er meer mensen willen werken in de psychedelische industrie dan dat er momenteel plek voor is. Iedereen die op een positieve manier met psychedelica in aanraking is gekomen weet wat voor impact dit kan hebben op anderen. Vele van deze mensen willen graag deze kennis delen en onderzoeken of zij hun werk er van kunnen maken.

Triptherapie dient eerst verder te groeien

Voordat we daadwerkelijk nieuwe medewerkers kunnen aannemen dient triptherapie eerst te groeien. In 2021 gaan we op zoek naar een nieuwe natuurlijke locatie. Zodra de inrichting klaar is zullen we naar verwachting per 2022 nieuw personeel nodig hebben en kunnen we ook voorzien in stageplekken. Momenteel kunnen we helaas geen werk of stageplek aanbieden.

Onze eisen voor toekomstig personeel

Voor dit werk zoeken we niet zomaar mensen die psychedelica hebben gebruikt en die wat andere mensen hebben begeleid. Het gaat verder dan alleen tripsitten of space-holden. Triptherapie staat voor een holistische aanpak en daarom zoeken wij eventuele toekomstige medewerkers met een brede kennis op gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. De basiskennis dient meerdere van deze vakgebieden te beslaan:

  • Psychedelica
  • Neurochemie
  • Diëtiek
  • Natuurgeneeskunde
  • Aromatherapie
  • Psychologie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Traumatherapie
  • NLP

Buiten de basiskennis om dient er een vakgebied binnen de psychologie te zijn waarin specialisatie en diplomering is behaald.

De verdere toekomst

Psychedelische therapie wordt momenteel niet vergoed door zorgverzekeraars. Verder zijn er nog vele onderzoeken naar psychedelische therapie lopende en de voorlopige resultaten zijn zeer positief. Wij verwachten dat per 2025 psychedelische therapie misschien wel vergoed zal worden waardoor de vraag naar personeel zal stijgen. Wil jij meer kans maken dat je tegen die tijd werk kan vinden in de psychedelische therapie? Leer dan zo veel mogelijk over de eerder genoemde basiskennis onderwerpen.

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie:

Vacatures & stageplekken


Geschreven door: marcel