In samenwerking met Psychedelische therapie Nederland delen wij dit bericht over Wat onze klanten vinden van onze individuele truffel ceremonie

Psychedelische Therapie Nederland: Truffel en paddo ceremonie aan huis tot in de puntjes verzorgd! Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Wat onze klanten vinden van onze individuele truffel ceremonie

Wat wij doen

Voordat wij een truffel ceremonie voor iemand thuis of op locatie organiseren proberen we eerst te kijken wat iemand nou echt nodig heeft. Het gaat hierbij om een persoonlijke aanpak waarbij we verder kijken dan alleen de psychedelische truffel ceremonie. Aan de hand van de informatie die we van onze klant krijgen maken we een plan van aanpak op gebied van voeding, beweging en eventueel supplementen ter ondersteuning. Zo kunnen we er voor zorgen dat ook na de truffel ceremonie een verbetering van leefstijl kan plaatsvinden.

Lees hier meer over onze holistische aanpak voorafgaande een individuele truffel ceremonie

Wat klanten van ons werk vinden

Het liefste noemen wij onze klanten “medereizigers in het leven”, alleen in onze communicatie naar buiten noemen wij het klanten. De reizigers die wij begeleiden en waarmee we op reis gaan naar het onderbewuste kunnen het beste ons werk beoordelen. Zij zijn uiteraard degene met de meeste inzichten over wat het voor hen heeft betekend. Sommige van onze klanten helpen ons door recensies te schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

De volgende Youtube video is overigens ook een verzameling van de recensies.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Vragen?

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van het hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Dit bericht is afkomstig van:
Psychedelische therapie: Wat onze klanten vinden van onze individuele truffel ceremonie
Geschreven door: Truffel ceremonie