Een kleine groep of een grote groep? Als het gaat om psychedelische ceremonies dan hebben wij de voorkeur voor kleinere groepen. Bij kleinere groepen is er meer ruimte voor iedereen om zijn eigen psychedelische reis te maken terwijl er wel interactie kan zijn tussen de deelnemers. Wij maken de groepen […]

In samenwerking met Triptherapie delen wij dit bericht over Kleine psychedelische groepceremonies

Een kleine groep of een grote groep?

Als het gaat om psychedelische ceremonies dan hebben wij de voorkeur voor kleinere groepen. Bij kleinere groepen is er meer ruimte voor iedereen om zijn eigen psychedelische reis te maken terwijl er wel interactie kan zijn tussen de deelnemers. Wij maken de groepen daarom ook nooit groter dan zes personen.

Individuele psychedelische ceremonies zijn nog beter?

Het grootste deel van de truffel ceremonies die wij begeleiden zijn individuele sessies met een therapeutisch karakter. Bij deze 1 op 1 sessies staat de hele ceremonie in teken van degene die de ceremonie ondergaat en kan er altijd ingespeeld worden op de persoonlijke wensen en behoeften. Dit is bij een therapeutische sessie een groot voordeel. Bij groepen en voornamelijk grote groepen kunnen personen zich bezwaard voelen en willen deze personen de groep niet storen. Het voordeel van een groep kan de interactie tussen de personen zijn en soms ontstaat er een situatie waarbij de emoties van een ander resoneren waardoor er een via empathie een helende reactie kan ontstaan. Dat men wordt beïnvloedt door iemand anders uit de groep kan als positief of negatief iets worden gezien. Er kleven dus voor- en nadelen aan groepsceremonies.

Zelf je groep samenstellen

Bij triptherapie kan je zelf je eigen groep samenstellen. Zo kom je niet bij onbekenden in een groep. Ook dit kan je als voor- en nadeel bestempelen want sommigen mensen durven zichzelf minder te laten gaan in bijzijn van bekenden. Toch hebben de meeste mensen een lichte voorkeur voor een bekende groep t.o.v. een onbekende groep in verband met een gevoel van geborgenheid en vertrouwdheid.

Wat heeft uw voorkeur?

Als de nadruk ligt op psychedelische therapie, overweeg dan een individuele sessie. Deze sessies kunnen op elke locatie in Nederland plaatsvinden waaronder uw woning, AirBNB, vakantiewoningen en hotels. Voor individuele sessies kunt u ook gebruik maken van onze ruimte in Schiedam, die eigenlijk aan de grote kant is voor 1 persoon.

Meer informatie over triptherapie

Bij zelf samengestelde groepen kunt u zelf een ruimte aandragen, maar de speciaal voor psychedelische ceremonies ingerichte ruimte in Schiedam is uitermate geschikt voor groepen. De meest ideale hoeveelheid personen bedraagt 4 personen, maar de ruimte in Schiedam is geschikt voor 1-6 personen.

Meer informatie over de Psychedelic Loft Schiedam

Meedoen aan een open psychedelische ceremonie

Wil jij meedoen aan een open psychedelisch ceremonie met onbekenden? Dat kan ook. Minstens 1 keer per maand organiseren wij een open ceremonie. De eerstvolgende open ceremonie is een psilocybine ceremonie met maximaal 6 deelnemers. Meer informatie is te vinden via de link.

Open ceremonie 4 juli

Dit bericht is afkomstig van:
Triptherapie: Kleine psychedelische groepceremonies
Geschreven door: marcel